Skip to content

Magic Racing / Super Cross 2015

Foto's

Het Project

Project Magic Racing,

In januari 2015 heeft Chrome Design een project afgerond voor Magic Racing Motorsports B.V.

We hebben de kunststof kappen van drie verschillende crossers onder handen genomen,namelijk de 66 cc,MX2 (250cc),en de MX1 (450cc). We hebben gekozen voor black chrome voor de zij kappen,matte black chrome voor de nummerplaat,black chrome voor het achterspartbord,en tot slot special blue chrome voor het voorspatbord. De gechroomde motoren hebben vervolgens mee gedaan met Supercross 2015 in de Zeelandhallen,te Goes.

Naast het feit dat één van de motoren eerste is geworden was er ook veel belangstelling voor de drie aparte motoren. Veel mensen hebben de materialen van dichtbij bekeken en aangeraakt. De vraag die als eerste naar boven komt is:“ wat voor soort materiaal is het?”. Voor velen lijkt het op het eerste gezicht op een metaalsoort. Tot hun verbazing komen ze er dan achter dat het gaat om originele materialen die gebruikt worden voor spatborden en kappen,namelijk kunststof. Tijdens het evenement is er gekeken naar de prestaties van het materiaal en hoe het zich houdt onder deze extreme omstandigheden. De resultaten waren veel belovend en de chroomlaag blijft goed op het materiaal zitten. Het bladdert er niet af,en dat is positief.

Heeft u ook interesse in een gechroomde motor of andere gechroomde producten?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze accountmanagers. Bereikbaar op: +31 (0)344 700 150 of stuur een mail naar sales@chromedesign.nl